Häävalokuvaus Jaalassa

Valokuva: Kaisa Kettula

Tuija tässä moikka, kiva kun olet täällä.

 Visuaalisuus on sävyttänyt elämäni varrella kaikkea mitä työkseni ja vapaa-ajalla teen.

Olen kouluttautunut visuallisen markkinoinnin, sisustussuunnittelun ja valokuvauksen saralla, näitä kaikkia ammatteja yhdistää vahva ymmärrys eri tyyleistä ja kauneudesta. Kiinnostus ihmiseen ja esteettisyyteen nivoutuu mukavasti yhteen valokuvauksessa. 

Valokuvauksessa pyrin tulkitsemaan suuria tunteita ja  pieniä yksitysikohtia luoden niistä kauniin  ja toimivan kokonaisuuden.

Hääkuvauksessa  pyrin tapaamaan ensin tulevaan hääpariin, jotta tutustumme toisimme. Tämä taas myötävaikuttaa siihen, että itse kuvauksissa on rento tunnelma ja saadaan otettua loistavia kuvia. Sillä kysehän on juuri teidän elämänne tärkeimmästä päivästä. 

Tutustumistapaaminen on maksuton, eikä sido teitä mihinkään.

Hää-ja tapahtumakuvauksissa hinnat määräytyvät monista eri seikoista (mm. sijainti, työtunnit, toivottujen kuvien määrä) siksi hinta-arviota on mahdoton sanoa etukäteen. Ensimmäisellä tapaamiskerralla tämäkin asia selkeytyy.

Allekirjoitamme  myös sopimuksen,  joka selkeyttää ja takaa hyvän yhteistyön välillemme. Ja näin myös muistamme sopimamme,

sillä useat hääkuvauskeikat varataan jo vuotta tai kahta aiemmin.

Paljonko valokuvaaja maksaa?

Rippi-/ylioppilaskuvaus miljöössä 

1-1,5 tunnin kuvaus haluamassanne miljöössä. Vedoskuvat (n. 12kpl) toimitetaan sähköisesti, joista valitsette 3kpl. Nämä editoidaan viimeistellysti ja toimitetaan sähköisesti.  Mahdollisuus myös lisäkuviin ja paperikuviin lisämaksusta.

Hinta alkaen: 150€

Vihkikuvaus ja hääpotretit miljöössä

3-4 tunnin kuvaus haluamassanne miljöössä. Valokuvaus dokumenetaariseen tyyliin. 

Vedoskuvat toimitetaan sähköisesti, potreteista valitsette 5kpl. Nämä editoidaan viimeistellysti ja toimitetaan sähköisesti.  Mahdollisuus myös lisäkuviin ja paperikuviin lisämaksusta.

Hinta alkaen: 350€

Kokopäivän hääkuvaus

10 tunnin kuvaus vihkipaikassanne (kirkko tms), potretit valitsemassanne miljöössä, hääjuhlan dokumentaarinen taltiointi. Potrettien vedoskuvat toimitetaan sähköisesti, potreteista valitsette 5kpl jotka editoidaan viimeistellysti ja toimitetaan sähköisesti. 

Kaikki onnistuneet vihki- ja hääjuhlakuvat toimitetaan kevyesti editoituna. Mahdollisuus myös lisäkuviin ja paperikuviin lisämaksusta.

Hinta alkaen: 1200€

Grafiikkaa häihin

Save the date-kotit, kutsukortit, ohjelmakortit, menukortit yms.

Grafiikan suunnittelu ja toteutus hääparin toiveiden pohjalta.  Mahdollisuus myös valmiiksi printattuihin varsioihin lisämaksusta.

Hinta alkaen: 85€

Hinnat ovat viitteellisiä ja niitä voidaan aina räätälöidä tilanteen mukaan.

 

visual tuike

Tuija Pukka

Jaala/ Kouvola -Finland 

visualtuike@gmail.com

+35840 720 9090

 

ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen

Kiitos yhteydenotostasi, palaan asiaan mahdollisimman pian!